Over Heep

M.S.B.C. HEEP is dé studenten badmintonvereniging van Maastricht! Naast badminton zijn er ook verschillende leuke activiteiten door het jaar heen, en gaan leden geregeld samen iets drinken en op stap.

Lokatie: UM SPORT Randwyck, P. Debyeplein 15, 6229 HA Maastricht

 

Trainingen: 

Dinsdag: 19.45u-21.15u (training)

Donderdag: 21.00u-23.00u (vrij spel)

 

HEEP-uur

HEEP speelt elke dinsdag en donderdag tijdens de zogenaamde HEEP-uren in de sporthal van UM SPORT in Randwyck. Op donderdag vrijdag worden tijdens deze HEEP-uren wedstrijden tussen de leden gespeeld (vrij spel). Op dinsdag worden er trainingen aangeboden. 
Tijdens het HEEP-uur spelen alle niveaus samen, dus HEEP blijft leuk voor alle niveaus!

 

Training
Naast het gezellige vrij spelen op donderdag voor spelers van elk niveau, biedt HEEP de gevorderde speler ook iets extra's. HEEP-leden hebben de mogelijkheid om, exclusief, een gevorderde training te volgen! De nadruk zal hier liggen op een combinatie van techniek met loopoefeningen.  Wees hiervoor op tijd, want er worden aan het begin van de training groepen gemaakt!
De niet-gevorderde speler kan vanzelfsprekend terecht op een van de trainingen die UM SPORT aanbiedt. Daarnaast zijn er tijdens de UM SPORT-uren altijd behulpzame trainers aanwezig, en tijdens de HEEP-uren helpen leden elkaar graag.

 

Regionale competitie
Academisch jaar 2018-2019 speelt HEEP helaas geen nationale competitie. Wel is er de mogelijkheid om deel te nemen aan regionale, vaak vriendschappelijke, wedstrijden. Hiervoor kan dan zelf een team worden samengesteld tijdens de HEEP-uren. Inschrijfgeld wordt deels door HEEP gesponsord.

 

Toernooien
Elk jaar organiseert HEEP een ISBT: International Students Badminton Tournament. Een ISBT is een ervaring op zich. Badmintonnen met Nederlandse en buitenlandse studenten, mooie feestjes en met z'n allen in de sporthal slapen. Wat wil een mens nog meer?!

Informatie over de ISBT van 2016-2017 zal hier tegen die tijd verschijnen.

Buiten ons eigen ISBT bezoeken we ook ISBTs van andere verenigingen. Afgelopen jaren bezochten we Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Berlijn, Utrecht, Tilburg, Enschede, Tonsberg (Noorwegen) en Parijs. Zie ook de fotopagina voor een betere impressie!

 

Activiteiten
Naast alle badminton-gerelateerde activiteiten organiseert HEEP ook andere activiteiten voor haar leden. Ongeveer elke maand is er een activiteit. Denk hierbij aan een avondje poolen/snooker, bowlen, wokken, bord- en drankspel avond, enzovoort. Leden mogen natuurlijk ook zelf met ideeën voor activiteiten komen!